VPIS V DD POLJANE

2024/2025


Prijavnico lahko pošljete po navadni pošti na naš naslov ali skenirano na elektronski naslov svetovalne delavke: sonja.beznik@ddpoljane.si  Prijavnico lahko prinesete tudi osebno v dijaški dom.


Prijavnico za sprejem v dijaški dom lahko vložite le v en dijaški dom. Prenos prijavnice v drug dijaški dom pa je možen do 3. julija 2024.


O nadaljnjem postopku vpisa, vpisnih terminih ter morebitnih omejitvah vas bomo obvestili v začetku meseca julija.POMEMBNE POVEZAVE

Prijavnica za sprejem v dijaški dom


Vloga za subvencionirano bivanje v dijaškem domu

 

V primeru, da dva otroka iz iste družine sočasno bivata v dijaškem domu (kateremkoli po Sloveniji), je drugi otrok (in vsi naslednji) upravičen do subvencije. Oskrbnina se v tem primeru plačuje samo za enega otroka, ostali bivajo v dijaškem domu brezplačno. Vlogo za subvencijo je potrebno poslati sočasno s prijavnico.

 

Kratek filmček o dogajanju v Dijaškem domu Poljane, ki so ga samoiniciativno pripravili dijaki doma, si lahko ogledate  tukaj.

 

Nekaj osnovnih informacij je v brošuri, ki je na spodnji povezavi.

Brošura

 

Dijaški dom Poljane je v centru Ljubljane in v neposredni bližini številnih srednjih šol ter Univerzitetnega kliničnega centra ter klinik, kjer številni dijaki opravljajo redno šolsko prakso.

 

 

 

Največ informacij o življenju v dijaškem domu lahko najdete v Vodniku za dijake in starše. Ker se dijaški domovi med seboj razlikujejo, si lahko tukaj preberete, kaj so posebnosti našega doma.

 

INTERESNE DEJAVNOSTI

V dijaškem domu organiziramo različne interesne dejavnosti, pri čemer sledimo interesom dijakov. Dijaki za ure interesnih dejavnosti dobijo potrdilo za obvezne izbirne vsebine, ki jih morajo opraviti za šolo.  Letošnji nabor interesnih dejavnosti si lahko ogledate tukaj.

 

UČNA POMOČ

Za dijake organiziramo učno pomoč vzgojiteljev in dijakov.   Več si lahko preberete tukaj.

 

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.