O domu


 

Dijaški dom Poljane je prostor ustvarjalnega učenja in prijetnega bivanja za okoli 180 dijakov in študentov. Lokacija dijaškega doma Poljane na Potočnikovi ulici 3 je miren prostor v osrčju Ljubljane, kjer si na zelenici pod drevesi lahko oddahnete od okoliškega mestnega vrveža, se družite z vrstniki ter se v miru spodbudnega učnega okolja posvetite učenju in rekreaciji.

 

V bližini doma je paleta srednjih šol in fakultet. Zato ni presenetljivo, da pri nas bivajo dijakinje in študentke številnih ljubljanskih izobraževalnih ustanov.

 

Dijaški dom Poljane sodi med manjše dijaške domove, saj je omejen na eno zgradbo. To danost jemljemo kot našo veliko prednost, saj se dijaki in študenti kot tudi zaposleni med sabo dobro poznamo. To nas zavezuje k vzdrževanju dobrega vzdušja, sodelovanju in ustvarjanju pozitivne učne klime, kar je pogoj za sproščeno bivanje in ustvarjalno učenje.

 

Na koncu, pa ne najmanj pomembno, je Dijaški dom Poljane tudi stičišče mladih - tako dijakov kot študentov. Vsakodnevno se nam na kosilu v naši jedilnici pridružijo še številni študenti okoliških fakultet in študentskih domov, ki se pustijo razvajati kreacijam naših kuharjev.

 

 Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.