Posebnosti dijaškega doma in dodatna ponudba


.

 

Naš dijaški dom leži v centru Ljubljane. Kapaciteta doma je 240 dijakov ter sodi med manjše dijaške domove, zato se zelo dobro poznamo med sabo, kar vsem daje občutek varnosti in domačnosti. Med seboj se spoštujemo ter družimo ob sproščenih prireditvah in drugih dogodkih.

 

    

 

 

 

Dijaški dom ima samo eno stavbo, zato imajo dijaki vse kar potrebujejo dosegljivo v copatih (rekreacijski prostor, jedilnica) ter zato ni potrebno zapuščati stavbe.

 

V dijaškem Domu Poljane imamo štiri vadnice oziroma glasbene sobe za dijake, ki obiskujejo Konzervatorij za glasbo in balet. V dveh vadnicah je pianino, v eni pa tudi klavinova.  Vse vadnice so opremljene s stojalom za note.

 

 

 

 

 

 

Poskrbeli smo tudi za dijake frizerske šole, ki lahko v lepotilnem in frizerskem kotičku urejajo podobo svojim vrstnikom.

 

 
V  pritličju smo uredili samopostrežno pralnico s pralnim in sušilnim strojem, likalno desko ter likalnikom.

 

 

Dijaki se lahko v prostem času družijo v prijetnem ambientu velike dnevne sobe.

 

 


V pritličju lahko dijaki uporabljajo čajno kuhinjo s klasično in mikrovalovno pečico, kuhalno ploščo ter hladilnikom.

 

 

 

 

V kleti imamo rekreacijski prostor, ki je namenjen skupinskim in individualnim vadbam. Trenutno so na voljo mize za namizni tenis, tekaška steza in boksarska vreča ter sodobna fitnes naprava.

 

 

 

 

 

 

V pritličju je mala domska galerija v kateri lahko dijaki pripravijo samostojno ali skupinsko razstavo svojih umetniških del.

 

   

 

                    Galerija v prenovi

 

Dijakom je na voljo tudi moderna, z električnimi polnilci opremljena, pokrita kolesarnica.

 

 

 

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.