projekt


duševno zdravje

 

PROJEKT ZA KREPITEV DOBREGA POČUTJA IN DUŠEVNEGA ZDRAVJA PRI MLADOSTNIKIH

 


V času korona krize in večmesečne karantene so se pri mladih opazno povečale težave z njihovim duševnim zdravjem.  To je opazno tudi pri delu z mladimi v našem dijaškem domu. Zato smo se odločili, da na tem področju naredimo nekaj, kar bi mladim pomagalo pri krepitvi njihovega dobrega počutja in duševnega zdravja. To je projekt, ki ga je ki ga je pripravila Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje ob sofinanciranju Ministrstva za zdravje pod naslovom Dobro sem. Pa ti?, ki zajema vsebine, ki omogočajo mladim, da krepijo svoje psihosocialne in čustvene kompetence, dobro počutje in spodbuja krepitev duševnega zdravja.  

Namen izvajanja projekta v Dijaškem domu Poljane:
Ponuditi obiskovanje tega projekta dijakom, ki so v duševni stiski in/ali tistim, ki jih to zanima in želijo še bolj intenzivno delati na sebi in postati še boljša različica samega sebe, skrbeti za dobro počutje in krepitev duševnega zdravja  - kurativno in preventivno.

Tematska srečanja v okviru tega projekta potekajo ob torkih od 19.00 do 21.00, razen če ni drugače določeno. Trenerka projekta je vzgojiteljica Rozalija Jezernik.

 Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.