Odpiramo dijaški dom


Novica, 12. 2. 2021

 


Drage dijakinje in dijaki, spoštovani starši in skrbniki,


z velikim veseljem vam sporočamo, da dijaški dom Poljane v skladu z navodili Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter ob upoštevanju navodil NIJZ, odpira svoja vrata dijakom maturantom in nekaterim drugim dijakom, ki so povabljeni v šole.

V dijaški dom Poljane pridete lahko v ponedeljek, 15. 2. 2021, od 5. ure naprej. Prosimo vas, da svoj prihod v dijaški dom VSAJ EN DAN PREJ OBVEZNO najavite matični vzgojiteljici, tako, da vam pravočasno pripravimo sobo (zaradi navodil NIJZ ni nujno, da boste ostali v svoji sobi). Vstopajte z obrazno masko, si v avli razkužite roke, spoštujte že znana navodila za preprečevanje širjenja epidemije, razpored za bivanje v  enotah oz. v sobi, ki vam bo dodeljena (v sobi boste sami) ter druga navodila, ki vam jih bodo predstavile matične vzgojiteljice.

Prijazno in hkrati resno vam sporočamo, da je nošenje obraznih mask v dijaškem domu v skupnih prostorih (jedilnica, hodniki…) obvezno, razen, če imate potrdilo zdravnika, ki vam nošenje obrazne maske odsvetuje. Obrazno masko si priskrbite sami.


Želimo vam polnost užitkov v šolskih klopeh, zdravja in prijetnega počutja v dijaškem domu Poljane.   

                       

Ravnateljica Branka Langerholc in vzgojiteljski zbor.

 


Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.