ZAPRTJE DIJAŠKEGA DOMA


Aktualne novice

 

 

OBVESTILO O ZAPRTJU DIJAŠKEGA DOMA

Spoštovani dijaki, starši in ostali obiskovalci spletne strani!

Obveščam vas, da bo dijaški dom Poljane v skladu z odredbo Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport zaprt, ker so tudi dijaki tujci odšli domov. Dom bo zaprt od 13. 3. od 18.00 do preklica. Pozivamo vas, da sledite nadaljnjim informacijam na tej spletni strani.


V domu bo selektivno prisotno tehnično osebje, uprava in pedagoški delavci, ki bomo v prvi vrsti poskrbeli, da se dom sčisti, razkuži in prezrači.


V nujnih primerih oz. za vse potrebne informacije se lahko obrnete na e-naslov ravnateljice, ki je izpisan na spletni strani – kontakti.


Hkrati vas obveščamo, da smo v dijaškem domu Poljane že zelo zgodaj začeli z vsemi preventivnimi ukrepi za preprečevanje prenosa virusa in da koronavirusa, kljub poostrenemu nadzoru opazovanja zdravstvenega stanja dijakov, upoštevajoč znake obolenja, nismo imeli.


V primeru, da naši dijaki in zaposleni zbolijo za koronavirusom vas vljudno prosimo, da nam to obvezno sporočite po e-pošti.

 

Za premagovanja strahu in stresa pred koronavirusom si lahko preberete koristne napotke na povezavi:
https://www.nijz.si/sl/kako-obvladovati-stres-zmanjsati-obcutke-strahu-panike-in-zaskrbljenosti-zaradi-koronavirusa-covid?fbclid=IwAR3WAdPmPBuVR26yM71JmnUMDGM0HQj8KMo9OV1INuJfC72ZgyzU9_jO-qI


Želimo vam, da ostanete zdravi, da spoštujete vse prepisane ukrepe, ki jih  nalaga stroka, kajti le tako pokažemo odgovornost do sebe, do svojih bližnjih in vseh ljudi sveta. Obolelim pa želimo čimprejšnje okrevanje in zavedanje, da v tej nesrečni situaciji niste sami!

 


Branka Langerholc, ravnateljica Dijaškega doma Poljane


Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.