Pismo staršem marec


 

 

Spoštovani starši in dragi dijaki!

 

 

Pred vhodom v Dijaški dom Poljane nas že pozdravljajo trobentice, zvončki in druge drobne cvetlice, ki napovedujejo pomlad.

 V pomladne dni pa nas bo pospremil tudi pomladni ples, ki ga 25. 3. 2020 za dijake šole in vseh dijaških domov v Ljubljani organiziramo skupaj s Srednjo zdravstveno šolo Ljubljana.

Priprave na Domijado - športno in kulturno srečanje dijaških domov Slovenije, ki bo letos v Ljubljani, so v polnem in uspešnem teku, saj se 16. 4. hitro približuje.

Naša dijaka sta bila zelo uspešna na športnem področju (namizni tenis), nekaj dijakov je organizirano smučalo v Kranjski Gori, včeraj se je navdušeno vrnila iz gledališča skupina dijakov, ki je imela po predstavi priložnost pogovoriti se z režiserjem predstave. Prof. matematike še vedno inštruira naše dijake, pomoč iz angleškega in francoskega jezika nudi naša vzgojiteljica - profesorica, dijaki pa dobijo lahko tudi pomoč iz slovenskega jezika.  Knjižna čajanka, ki jo vodi svetovalna delavka, je pridobitev za dijake tako na bralnem kot na pogovornem področju.

 

V četrtek, 19. 3. 2020,  vas ob 17.00 uri vljudno vabimo na Srednjo zdravstveno šolo Ljubljana, kjer vam bodo svetovali strokovnjaki iz določenega zdravstvenega področja (vabilo na spletni strani dijaškega doma). Hvala Srednji zdravstveni šoli.

 

Neizogibna opomba pa je v tem času skrb za zdravje naših dijakov, saj smo v ta namen sprejeli vse predlagane ukrepe ter budno in mirno spremljamo vsa nadaljnja strokovna navodila.

 

Ostanimo zdravi in pozitivno naravnani!

 

                   

Vzgojiteljice in ravnateljica Dijaškega doma Poljane.Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.