Dodatna ponudba


Posebnosti

Naš dijaški dom leži v centru ljubljane. Kapaciteta doma je 240 dijakov ter sodi med manjše dijaške domove, zato se večinoma med seboj dobro poznamo.

 

Dijaški dom ima samo eno stavbo, zato imajo dijaki vse kar potrebujejo dosegljivo v copatih (rekreacijski prostor, jedilnica) ter zato ni potrebno zapuščati stavbe.

 

V dijaškem Domu Poljane imamo dve vadnici oziroma glasbeni sobi za dijake, ki obiskujejo Konzervatorij za glasbo in balet. V obeh vadnicah je pianino in stojalo za note. V eni vadnici je tudi klavinova.

 

 

    

 

Smo edini  dijaški dom v Ljubljani, ki  dijakom s statusom tujca in dijakom športnikom omogoča bivanje tudi v času vikenda. Prav tako omogočamo bivanje čez vikend dijakom, ki imajo prakso v soboto in nedeljo.

 
V  pritličju smo uredili samopostrežno pralnico s pralnim in sušilnim strojem, likalno desko ter likalnikom.

 

Dijaki se lahko v prostem času družijo v prijetnem ambientu velike dnevne sobe.

 

 


V pritličju lahko dijaki uporabljajo čajno kuhinjo s klasično in mikrovalovno pečico, kuhalno ploščo ter hladilnikom.

 

        

 


V kleti imamo rekreacijski prostor, ki je namenjen skupinskim in individualnim vadbam. Trenutno so na voljo mize za namizni tenis, tekaška steza in boksarska vreča. V kratkem bomo nakupili še nekaj športnih rekvizitov.

 

 

     

 

 

V pritličju je mala domska galerija v kateri lahko dijaki pripravijo samostojno ali skupinsko razstavo svojih umetniških del.

 

   

 

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.