POTEK VPISA V DIJAŠKI DOM


Osnovne informacije

     

 

POTEK VPISA V DIJAŠKI DOM

 

V kolikor si našega dijaškega doma niste utegnili ogledati v času informativnih dni, vas vabimo, da pridete na ogled od ponedeljka do petka od 8h – 19h ob predhodni najavi pri svetovalni delavki.


Kandidati, ki želijo v šolskem letu 2020/2021 bivati v dijaškem domu, morajo  dijaškemu domu, za katerega so se odločili, oddati  prijavnico za sprejem v dijaški dom. 

 

Rok za prijavo  (prej 2.4.2020) v dijaške domove je zaradi začasne prekinitve vzgojno-izobraževalnega procesa prestavljen. O natančnem roku za oddajo vloge za bivanje v dijaškem domu boste obveščeni naknadno.


Vsak kandidat se lahko prijavi samo v en dijaški dom, prijavnico lahko v drug dom prenese do 23. aprila 2020.


Postopek je podoben vpisu v srednjo šolo, zato morajo bodoči dijaki, ki predvidevajo, da bodo potrebovali nastanitev v dijaškem domu, izpolnjeno prijavnico poslati do 2.aprila 2020. Kasneje (do 23.4.2020) lahko  prošnjo prenesejo v drug dijaški dom ali pa jo celo umaknejo. Glede na to, da v zadnjih šolskih letih zapolnimo vsa razpisana prosta mesta za dijake, priporočamo, da prošnjo čim prej oddate.
Prijavnico za sprejem lahko Dijaškemu domu Poljane oddate:


- na informativnem dnevu, 
- osebno (svetovalna delavka, uprava),
- po pošti (Potočnikova ulica 3, 1000 Ljubljana),
- na e-naslov svetovalne delavke - sonja.beznik@guest.arnes.si

 

Več informacij o vpisu dobite pri svetovalni delavki (01 300 31 34 - popoldan), na upravi dijaškega doma Poljane (01 300 31 32; 01 300 31 33) ali na povezavah:

- rokovnik za vpis v dijaške domove 2020/2021 

- sklep o številu točk za posamezna merila v postopku izbire kandidatov ob omejitvi vpisa v vzgojni program za dijaške domove


                        

  Dobrodošli v Dijaškem domu Poljane!
             

 

 

 

 


Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.