Pismo staršem september


 


Spoštovani starši!

 

S polno vneme, novih načrtov in pričakovanj smo zakorakali v novo šolsko leto, ki se nam kaže kot spodbujajoče in odprto za naše podvige.
Dijaki so se namestili po sobah in so v fazi medsebojnega spoznavanja, prilagajanja, učenja in odkrivanja kotičkov po dijaškem domu in bližnji okolici.
Dijake srečujem vsak dan pri vstopu in izstopu iz doma, pri zajtrku ali kosilu in po pogovoru z njimi imam neizmerno prijeten občutek, da imamo v domu kulturne in znanja željne dijake.
V tem tednu so jim vzgojiteljice predstavile interesne dejavnosti, s katerimi si bodo popestrili svoj vsakdan, zato vas prosim, da jih spodbudite k prijavam, saj na takšen način obogatijo svoj popoldan, navežejo nove stike in tudi osebnostno rastejo.
Vabim vas, da si na spletni strani zavoda natančno preberete Vodnik za dijake in starše, starše in dijake iz drugih držav pa pozivam, da nemudoma uredite na Upravni enoti prijavo začasnega bivališča v Republiki Slovenji (hvala vsem, ki ste to že uredili).
Dragi dijaki in spoštovani starši, naredimo si uspešno šolsko leto 2019/2020, bodimo strpni in prijazni drug do drugega in si medsebojno pomagajmo!

 

Branka Langerholc, mag.
ravnateljica dijaškega domaKomentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.