DOBRODOŠLICA


jesen 2019

 

 

 

Spoštovani dijaki-novinci, ki letos prvič prestopate prag Dijaškega doma Poljane, DOBRODOŠLI v sredini mladostnikov, ki tako vi, pa čeprav leto ali dve starejši, uspešno in pogumno stopajo svojim poklicnim in osebnostnim ciljem naproti. Želimo vam, da bi se v domu dobro počutili in uspešno opravljali šolske obveznosti. Pri tem vam bomo pomagali vsi zaposleni v domu, še najbolj pa vaša vzgojiteljica, ki jo boste spoznali že prvi dan bivanja v domu.


Dragi dijaki, ki ste v Dijaškem domu Poljane že bivali in se po zasluženih počitnicah spočiti in zdravi vračate v Dom, ki leži v samem osrčju Ljubljane, iz katerega vodijo poti do številnih šol, ki ste si jih izbrali, DOBRODOŠLI NAZAJ! Prostori so vam znani, večina zaposlenih tudi; prav tako vam je znana naša skrb za vašo varnost, dobro počutje in skrb za uspešno šolanje – naredimo si prihajajoče šolsko leto še bolj varno, še bolj uspešno, še bolj srečno!

 


Tu smo zaradi Vas!

 

 
Spoštovani starši/skrbniki, želimo vam mirno šolsko leto, veliko zaupanja v naše strokovno vzgojno-izobraževalno delo in predvsem lepo medsebojno sodelovanje.

 

 

Zaposleni v Dijaškem domu Poljane,


avgust 2019

 

 

 


Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.