Ponudba - Offer


 

 

Če obiskujete Ljubljano kot šolar, dijak, študent, družina ali popotnik, je Hostel dijaškega doma Poljane pravi naslov za vas. Poskrbimo za prenočišče, prehrano in dobro počutje v času vašega bivanja v Ljubljani.

 

Hostel ima 80 sob s kapaciteto za prenočevanje 240 oseb, 4 enoposteljne sobe s tušem in wc-jem ter ločen apartma s tremi sobami za šest oseb.

 

Našim gostom so na voljo štiri velike učilnice, računalniška učilnica, 12 manjših učilnic za delo v manjših skupinah, tri učilnice za individualno delo in rekreacijski prostor. V celotni stavbi je tudi wifi internet povezava, ki je za naše goste brezplačna.

 

V Hostlu Dijaškega doma Poljane  vsako poletje, poleg individualnih gostov, gostimo tudi različne seminarje, poletne šole in strokovna srečanja. Rezervirajte si  termin za strokovno srečanje, ki ga organizirate v centru Ljubljane. Prepričali vas bomo s svojim pristopom k vašim individualnim željam in odlično ceno.

 

Vse to vam nudimo po konkurenčnih cenah. Pišite nam na naslov dd-poljane@guest.arnes.si in si zagotovite nepozabne počitnice v Ljubljani. Potrudili se bomo, da bivanje v naši hiši čim bolj prilagodimo vašim potrebam in željam. 

 

 

There are 80 rooms in a hostel with capacity for 240 people, 4 single rooms with a bathroom and a separate apartment with three rooms for six persons.

 

Our guests are welcome to use four big classrooms, a computer classrooom, 12 smaller classrooms for small group work, three classrooms for individual work and a recreation hall. Wi-Fi networking covers the whole building and internet service is free.

 

Poljane Hostel welcomes individual guests, participants of seminars and conferences, students of summer schools..., etc. every summer. Contact us and make a reservation for the participants of a conference you are planning to organize in the centre of Ljubljana. We will do our best to meet your wishes and persuade you with an excellent price.

 

Prices are good, so contact us at e-mail dd-poljane@guest.arnes.si as soon as possible to have unforgettable holidays in Ljubljana. We will do our best to meet your needs and wishes and thus make your accomodation a pleasant experience.

 
Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.