Pismo staršem gradbišče - sanacija vertikalne veje kanalizacije in sanitarij


Spoštovani starši,

z današnjim dnem smo v dijaškem Domu Poljane začeli napovedano sanacijo vertikalne veje kanalizacije s sanitarijami. Žal so sanacijska dela takšne narave, da jih ne moremo prestaviti na kasnejši termin. Dela bodo potekala dva meseca  - rok za zaključek del je 19.5.2018.

Vsi stanovalci, delavci in obiskovalci se morajo strikno držati vseh navodil, omejitev, obvestil  in prepovedi, ki so podane pisno, ustno ali s simboli. To je nujno potrebno za zagotavljanje varnosti vseh prisotnih, saj omejitve niso same sebi namen, ampak preprečujejo nastanek nepredvidenih dogodkov – nezgod in poškodb.

Dela se bodo izvajala tako, da bo življenje in delo v dijaškem domu moteno le v najmanjši možni meri: vsa dela bodo izvajana med tednom med 7. in 16. uro, ko bo v dijaškem domu zagotovljen mir za učenje, ter med vikendi. Zaradi potreb sanacije kopalnic smo dijake enot št. 3 preselili med druge dijake. Skupaj z vzgojitelji si prizadevamo, da se bodo v tudi v teh okoliščinah dijaki v svojih novih (začasnih) sobah dobro počutili in bodo lahko uspešni pri svojem delu.

V primeru kakršnihkoli vprašanj se obrnite na vzgojitelje oz. na ravnatelja dijaškega doma.

Zahvaljujem se vam za vaše razumevanje in vas lepo pozdravljam,

mag. Borut Zidar, ravnatelj

Ljubljana, 19.3.2018Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.