Pismo staršem junij 2019


Spoštovani starši!


Šolsko leto se z neizmerno hitrostjo približuje koncu. Zaključek šolskega leta je priložnost, da pogledamo in ocenimo, kaj in kako smo delali. Tako kot naši dijaki, se tudi zaposleni v dijaškem domu oziramo nazaj in analiziramo svoje delo. Uresničili smo veliko ciljev, izpeljali številne dejavnosti, projekte, delavnice in prireditve. Z vsemi temi aktivnostmi smo uresničevali temeljni cilj delovanja našega dijaškega doma, to je skrb za uspešnost in dobro počutje naših dijakov.

Za večino naših dijakov lahko trdimo, da so bili letos uspešni in prizadevni. Dragi starši, bodite pozorni na osebnostni razvoj in spremembe vaših mladostnikov, saj ocene niso najpomembnejše. Prepričani smo, da so se zaradi bivanja v dijaškem domu, prav vsi dijaki veliko naučili in naredili pomemben korak pri razvoju samostojnosti in odgovornosti.

V torek, 4. 6. 2019 ob 17. uri bomo organizirali zaključno srečanje za starše dijakov od 1. do 4. letnika. Skupaj bomo razmišljali o varnosti na internetu. Pogovor bo vodila Tjaša Jerman Kuželički, sodelavka portala Safe. si. Po zaključku pogovora se bomo pridružili našim dijakom na zaključnem pikniku na zelenici pred dijaškim domom. Prosimo, da udeležbo potrdite vzgojiteljem ali na mail:
dd-poljane@guest.arnes.si

V torek, 4.6.2019 ob 18. uri bomo izpeljali slavnostno sejo domske skupnosti. Pregledali bomo kroniko dogodkov, ki so zaznamovali to šolsko leto ter pohvalili in nagradili najprizadevnejše dijake.

 


Želimo Vam dolgo, vroče poletje in Vas lepo pozdravljamo!

 


Junij 2019

v.d. ravnateljice
Nataša Fifolt, prof.

 Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.