Pismo staršem maj 2019


Spoštovani starši!


Za naše dijake in zaposlene v Dijaškem domu Poljane prihaja zelo lep in ob enem naporen mesec maj.

Strokovni delavci dijaškega doma bomo največ pozornosti v maju namenili spremljanju učne uspešnosti naših dijakov, ter organiziranju učne pomoči za tiste dijake, ki želijo oziroma potrebujejo učno pomoč. Do konca šolskega leta sta še dva pomembna meseca, kar pomeni, da je še veliko časa za popravljanje, izboljšanje ocen in učnega uspeha.

V ponedeljek, 6. maja 2019 ob 17. uri za dijake pripravljamo delavnico z naslovom »Kako doseči svoje cilje?«, ki jo bo vodil Matej Cepin iz Socialne akademije.

V tem letu je naš dijaški dom že tretje šolsko leto vključen v projekt Šola (dom) ambasadorka Evropskega parlamenta. V okviru projekta bomo v četrtek, 9. maja 2019 pripravili prireditev ob dnevu Evrope. Mentorica projekta vzgojiteljica Maja Oblak bo ob tej priložnosti pripravila razstavo fotografij, ki so jih posnele dijakinje udeleženke nagradnega izleta v Strasbourg.

V torek, 14. maja 2019 se bomo s prireditvijo Maturantski večer poslovili od letošnje generacije maturantov. Običajno dijaki zaključnih letnikov pripravijo krajši program, s katerim se spomnijo delavcev dijaškega doma in predstavijo kroniko dogodkov, ki so se jim v času bivanja v dijaškem domu še posebno vtisnili v spomin. Ob zaključku slovesnosti najaktivnejšim dijakom podelimo pohvale, priznanja in nagrade. Tudi za nas zaposlene je to poseben večer, saj prav vsaka generacija dijakov prinese drugačen utrip in pusti nepozabne sledi v delovanju dijaškega doma. Delavci dijaškega doma menimo, da smo z delom, znanjem in izkušnjami prispevali majhen del na poti k samostojnosti naših dijakov.

V Dijaškem domu Poljane nadaljujemo z vsemi projekti in dejavnostmi, ki jih organiziramo za dijake (športne dejavnosti, likovne delavnice, učna pomoč pri angleškem jeziku…), ki potekajo v skladu z Letnim delovnim načrtom za šolsko leto 2018/19.


Želimo vam lepe pomladne dni in vas lepo pozdravljamo!

 


                                                                                                              v.d. ravnateljice
                                                                                                              Nataša Fifolt, prof.

 Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.