Pismo staršem marec 2019


Spoštovani starši!


Dijaški dom Poljane je zajel pomladni nemir in prebudil ustvarjalnost naših dijakov in zaposlenih. Pripravljamo celo vrsto kulturnih in družabnih prireditev ter dodatnih dejavnosti za naše dijake.

V mesecu marcu za naše dijake pripravljamo pomladni ples v sodelovanju s Srednjo zdravstveno šolo in ostalimi ljubljanskimi dijaškimi domovi.


Od 12.3.2019 dalje bo 2 krat tedensko potekal tečaj kaligrafije. Tečaj bo vodila vzgojiteljica Irena Šuc Hribar.

Ta mesec se v dijaškem domu intenzivno pripravljamo na Domijado – športno in kulturno srečanje dijaških domov Slovenije, ki bo potekalo 9. in 10. 4. 2019 na Rogli. Vse dejavnosti na Domijadi bodo potekale pod geslom »Svet in jaz v letu 2030«. Udeležba na Domijadi je največja nagrada, ki jo dijaški dom podari najuspešnejšim dijakom na športnem ali kulturnem področju. Želimo si čim večje število udeležencev.

V Dijaškem domu Poljane nadaljujemo z vsemi projekti in interesnimi dejavnostmi, ki jih organiziramo za dijake (športne dejavnosti, pomoč pri angleškem jeziku, začetni tečaj slovenščine za tujce, likovne delavnice, ogled gledaliških predstav v MGL…), ki potekajo v skladu z Letnim delovnim načrtom za šolsko leto 2018/19.

 

Želimo si sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljamo.

 

Marec 2019
v.d. ravnateljica
Nataša Fifolt, prof.Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!

Ta stran je prilagojena za mobilne naprave.