O teh straneh, varovanju zasebnosti in piškotkih

Varovanje zasebnosti

Kot na večini spletnih mest tudi pri nas v t.i. loge shranjujemo določene podatke (IP naslov, datum in čas, tip brskalnika, naslov obiskane strani). To je stvar samega strežnika in nam lahko zelo pomaga v primeru nedelovanja strani. Logi se samodejno brišejo po določenem časovnem obdobju.


Piškotki (cookies)

Ta stran v piškotek shrani zgolj podatek o trenutni seji (t.i. PHPSESSID) in v njemu ni nobenih podatkov o vaši identiteti. Ta piškotek je sistemski in je nujno potreben za delovanje spletnega mesta.

Ker nam analiza obiska zelo pomaga, da stran naredimo še boljšo, za potrebe štetja obiskovalcev uporabljamo storitev Google Analytics. Ta storitev je nastavljena tako, da ne zapisuje vaših podatkov v piškotke in da podatkov ne posreduje drugim. Lahko nastavi le piškotek _ga, ki velja zgolj na naši domeni in ki mu poteče veljavnost, ko zaprete brskalnik (velja le za trenutno sejo). V ta piškotek se zapiše le id obiskovalca, nikakor pa ne zapisuje ali shranjuje osebnih podatkov.

Če ste ob obisku te strani ostali prijavljeni v socialna omrežja in/ali druge storitve (npr. Facebook, Google, Twitter, Youtube...), je možno, da vam bodo tudi ta omrežja preko socialnih vtičnikov na tej strani (npr. Facebook "Like" ali Google "G+1") nastavila svoje piškotke. Če teh piškotkov ne želite, se jim najlažje izognete tako, da se vsakič, ko takšno omrežje prenehate uporabljati, preprosto odjavite iz omrežja.


Več informacij

Priporočamo vam, da si pred morebitnim izklopom preberete, kaj piškotki sploh so in zakaj niso vsi piškotki zlobni:
• Kaj so piškotki in kako jih izklopim
• Smernice IPRS o uporabi piškotkov
• Google privacy policy (v angleščini)
• Naše Analytics nastavitve (v angleščini)


In kaj lahko storim?

Če želite, lahko uporabo piškotkov vedno izklopite oz. vklopite v vašem brskalniku. Zavedajte pa se, da po izklopu nekatere storitve na teh (in tudi drugih) straneh morda sploh ne bodo delovale ali pa ne bodo delovale pravilno.

O podatkih in vsebinah

Večina vsebin, ki je objavljena na teh straneh, je naše avtorsko delo. Pri vsebinah, ki smo jih prejeli iz drugih virov, je naveden avtor. Čeprav pred objavo vse prispevke skrbno pregledamo, vseeno dopuščamo možnost, da se kdaj vmes prikrade kakšna nenamerna napaka. Vse morebitne pripombe in predloge lahko pošljete na naš email.

Slike, ki so objavljene na tej strani, so avtorsko delo naših dijakinj ali osebja doma. Kjer so bile slike in/ali video posnetki pridobljeni iz drugih virov, je to jasno označeno.

Na naših straneh so objavljene tudi povezave do drugih strani. Za vsebine na teh drugih straneh ne odgovarjamo, saj niso del tega spletnega mesta. Če smatrate, da so povezave sporne, nas o tem obvestite.


O delovanju strani

Nikakor ne moremo zagotoviti, da bodo vse strani in vsebine vedno dostopne, zato tudi ne prevzemamo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi vam jo nedostopnost strani lahko povzročila.
Poleg tega si pridržujemo pravico, da strani spreminjamo po lastnih željah in potrebah, brez kakršnih koli vnaprejšnjih obvestil ali utemeljevanja naših razlogov.


Kontakt

Dijaški dom Poljane
Telefon: +386 (0)1 300 31 37 (recepcija, 24/7)
Telefon: +386 (0)1 300 31 32 (tajništvo)
Fax: +386 (0)1 232 74 73
Email: info@dijaskidom-poljane.si


Hostel

Telefon: +386 (0)1 300 31 37
Email: hostel@dijaskidom-poljane.si
Web: hostel.dijaskidom-poljane.si|rezervacija sob


Avtorji

Zasnova: ID3
Oblikovanje in izdelava: Psilon.org
Tehnični kontakt: Webmaster


Zadnja sprememba: 15. julij 2013 ob 10:31